Spuitkurk binnenshuis

Op zoek naar goede geluidsisolatie? Wil je je binnenmuren isoleren met kurk? Spuitkurk is zowel op vlak van duurzaamheid als esthetiek een voltreffer!

Dit veelzijdig type muurbekleding wordt o.m. gebruikt als geluidsisolatie van binnenmuren en plafonds, voor het waterdicht maken van zolders of kelders en voor de reductie van trillingen van gebouwen. Bovendien is spuitkurk een 100% natuurlijk én milieuvriendelijk product. Van living tot muziekstudio, in combinatie met zijn decoratieve look is deze techniek de ideale coating om je binnenmuren te bekleden.

Spuitkurk bestaat in verschillende korrelgroottes: fijn (0,1 – 0,4 mm), standaard (0,4 – 0,9 mm) en grof (> 0,9 mm). Voor de bekleding en isolatie van binnenmuren wordt voornamelijk de fijne structuur gekozen. Daarnaast is deze muurbekleding ook verkrijgbaar in een breed gamma aan kleuren, van standaardkleuren tot kleuren op maat. Zo kan spuitkurk volledig aangepast worden aan jouw wensen en de stijl van je woning!

De extra troeven? Spuitkurk is makkelijk te onderhouden en kan worden aangebracht op de meest verschillende ondergronden, van baksteen en beton tot hout en kunststof.

Enkele realisaties

meer realisaties