H2O Protect: nummer 1 in spuitkurk!

H2O Protect is expert in het renoveren en verfraaien van gevels met spuitkurk. Het is een 100% natuurlijk alternatief voor de klassieke gevelbepleistering, maar is ook perfect inzetbaar indien spouwmuurisolatie niet tot de mogelijkheden behoort.

Ons allround team is eveneens gespecialiseerd in het bekleden van binnenmuren en plafonds met spuitkurk, ideaal voor een decoratieve look en een goede geluidsisolatie van je muur.

Van begin tot eind vinden wij eerlijk en oprecht advies ontzettend belangrijk. Met onze meer dan 45 jaar ervaring in de branche, staan wij garant voor de correcte plaatsing van spuitkurk op je gevel of binnenmuur. We luisteren naar jouw wensen en bekijken wat de beste optie is voor jouw woning. Goede communicatie en kennis van zaken garandeert immers de beste kwaliteit en een optimaal resultaat.

Meer dan 80% van onze klanten komen bij ons terecht via referenties. Dit is voor ons het mooiste bewijs dat H2O Protect een betrouwbare partner is in gevelrenovatie en/of binnenmuurbekleding met spuitkurk.

Meer info over het plaatsen van spuitkurk op je gevel of binnenmuur?

Contacteer ons